fbpx

Lasersko uklanjanje kurjeg oka 

Cena usluge: od 18.000,00 RSD

Lasersko uklanjanje kurjeg oka je brza i rutinska procedura koja će vas rešiti kurjeg oka posle samo jednog tretmana. Lasersko skidanje kurjeg oka je odličan izbor ukoliko vam kurje oči izazivaju neprijatne i bolne probleme, budući da se ovom metodom bolna promena otklanja iz korena.

Kako se leči kurje oko?

Lasersko skidanje kurjeg oka je najbolji vid lečenja ove bolne promene na stopalu. Mnogi ljudi pokušavaju sanirati ovaj problem u kućnim uslovima ili odlaskom kod pedikira, prilikom čega se samo površinski otklanja kožno zadebljanje. Uklanjanje kurjeg oka se vrši isključivo od strane hirurga, budući da je potrebno ukloniti i koren koji se nalazi u dubljim slojevima kože. Lasersko skidanje kurjeg oka je procedura koja obezbeđuje brzo uklanjanje ove bolne promene i to samo jednim tretmanom.

Ova procedura se izvodi pod lokalnom anestezijom, što je čini bezbolnom i sigurnom. Nakon intervencije, na mestu gde se nalazilo kurje oko ostaje mala rana koja se previja i štiti od infekcija zavojem ili flasterom.

Ukoliko se stvore uslovi koji su doveli do prve pojave kurjeg oka, ono se može opet pojaviti. Zato vam preporučujemo da nosite udobnu obuću, održavate higijenu i masirate stopala posle dužeg stajanja ili hodanja, kako biste podstaklli cirkulaciju.

Online zakazivanje: Lasersko uklanjanje kurjeg oka 

Molimo vas da popunite i pošaljete upit za zakazivanje pregleda, a u najkraćem mogućem roku će vas naš tim kontaktirati za potvrdu termina.