fbpx

Uklanjanje virusnih bradavica

Cena usluge: od 3.600,00 RSD (u zavisnosti od regije, broja i vrste)

Uklanjanje virusnih bradavica obavlja se isključivo odstranjivanjem celokupnog bradavičastog tkiva, kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje po telu. Krioterapija (spaljivanje bradavica tečnim azotom) je postala zastarela metoda uklanjanja bradavica, budući da je tehnologija u medicini znatno napredovala, pa se sada nude i drugi, efikasniji načini za uklanjanje bradavica.

Radiotalasna metoda

Radiotalasi minimalno oštećuju tkivo, pa samim tim dovode do lakšeg i boljeg zarastanja tkiva. Metoda je beskrvna, jednostavna i bezbolna, budući da se prilikom ove metode koristi lokalni anestetik.

Laser metoda

Uklanjanje bradavica laserom je metoda tokom koje se koristi laserski zrak – princip zagrevanja i isparavanja bradavice je isti kao kod radiotalasnog uklanjanja. Ova metoda je, takođe bezbolna, budući da se radi u kratkotrajnoj lokalnoj anesteziji.

Bitno je istaći da se bradavice mogu lečiti isključivo u medicinskim uslovima, tj. od strane lekara specijaliste. Kreme i gelovi za bradavice, koji se nude za saniranje ovog problema u kućnim uslovima, pokazale su se kao neefikasne, budući da se bradavica mora ukloniti u potpunosti, da bi se sprečilo njihovo širenje na neinficirane delove kože.

Online zakazivanje: Uklanjanje virusnih bradavica

Molimo vas da popunite i pošaljete upit za zakazivanje pregleda, a u najkraćem mogućem roku će vas naš tim kontaktirati za potvrdu termina.