fbpx

Nutricionistički pregled

Cena usluge: 12.000,00 RSD

Alfa Medica Poliklinika pruža mogućnost zakazivanja nutricionističkih pregleda sa Prof. Jorgom, uglednim stručnjakom u oblasti dijetoterapije. Pregledi se održavaju svakog prvog četvrtka u mesecu, nakon 17h, uz mogućnost zakazivanja termina u trajanju od 30 minuta. Razumemo da život donosi neočekivane situacije, stoga nudimo fleksibilnost u zakazivanju termina i za izuzetne slučajeve, pod uslovom da je Prof. Jorga dostupna. Molimo vas da nas kontaktirate za detaljnije informacije i proveru dostupnosti.

O prof. Jorgi

Profesor Jorga je licencirani uži specijalista za ishranu i dijetoterapiju, sa impresivnom akademskom i profesionalnom karijerom. Njena stručnost je potkrepljena dubokim razumevanjem nutricionizma, osnažena kontinuiranim obrazovanjem i praksom. Kao stručnjak ovlašćen lekarskom licencom, Prof. Jorga poseduje ne samo znanje, već i autoritet da propisuje i nadgleda sve oblike nutritivne terapije.

Naša klinika nudi sveobuhvatne nutricionističke usluge koje uključuju:

 1. Detaljan nutritivni pregled:
  • Profesionalna analiza laboratorijskih nalaza
  • Temeljno proučavanje postojeće medicinske dokumentacije
  • Personalizovano propisivanje nutritivne terapije, uzimajući u obzir jedinstvene potrebe svakog pacijenta
 2. Individualizovani model ishrane:
  • Izrada detaljnih planova ishrane, uključujući liste namirnica, savete o vremenu i količinama unosa, te optimalnim kombinacijama
  • Fleksibilnost i prilagodljivost plana ishrane, omogućavajući pacijentima da zadrže određeni stepen slobode izbora
  • Praćenje i evaluacija postignutih rezultata kroz redovne kontrolne preglede

Cenovnik:

 1. Prvi pregled sa kreiranjem personalizovanog modela ishrane, uključujući primere dnevnih unosa
 2. Kontrolni pregled ili prvi pregled sa dijetskom preporukom

Kontrolni pregledi: Standardno, kontrolni pregledi se zakazuju na svake 4 nedelje. Međutim, u skladu sa individualnim potrebama i ciljevima pacijenata, ovi periodi se mogu prilagoditi.

Dijetoterapija – Naučni pristup ishrani:

Dijetoterapija, koju Prof. Jorga stručno primenjuje, nije samo metod lečenja, već i snažan instrument prevencije i unapređenja zdravlja. Svrha dijetoterapije je da kroz pravilno vođenje ishrane doprinese oporavku od bolesti, poboljšanju zdravstvenog stanja, i optimizaciji fizičkog i mentalnog blagostanja. Ova terapija je posebno korisna za osobe sa različitim zdravstvenim stanjima, uključujući hronične bolesti, one u procesu oporavka, kao i za zdrave osobe koje žele da svoju ishranu prilagode savremenim naučnim preporukama.

Online zakazivanje: Nutricionistički pregled

Molimo vas da popunite i pošaljete upit za zakazivanje pregleda, a u najkraćem mogućem roku će vas naš tim kontaktirati za potvrdu termina.