fbpx

Vizija i misija

Naša misija je očuvanje zdravlja. Svetska je praksa pokazala da je jedan od najboljih načina da ostanemo zdravi prevencija. Kako bismo bili uspešni u prevenciji, naš svakodnevni zadatak je podizati svest ljudi o brizi za vlastito zdravlje, naučiti ih zdravom načinu života, prepoznavanju rizičnih faktora, potrebi preventivnih pregleda, posebno ciljanih preventivnih pregleda usmerenih ka bolestima koji su najčešći uzročnici bola i smrti u savremenom svetu.

Sistematski pregled je celovit pregled našeg tela i njegove funkcije. Obuhvata bazične pretrage, dakle one bez kojih se ne može, te se nadograđuje i individualizuje zavisno o genetskim predispozicijama, rizičnim faktorima, dobi i polu. Formiranjem novog i sveobuhvatnog pogleda na zdravlje, omogućićemo vam duži, kvalitetniji i sretniji život.

Naša filozofija temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, lekara i poliklinike. U posebno osmišljenom ambijentu uz stručnost i toplinu našeg zaposlenog osoblja, spremni smo pružiti najbolju moguću medicinsku uslugu našim pacijentima.

Shvatajući važnost stručnosti medicinskog osoblja okupili smo tim doktora specijalista koji prateći svetske trendove i stalno se usavršavajući doprinose sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.

Kvalitet našeg rada zasniva se ispunjavanju želja i očekivanja naših pacijenata u što većoj meri. Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima te stalne edukacije i usavršavanje.

Naša ambicija prelazi liniju ispunjavanja najosnovnijih kriterijuma kvaliteta, nastojimo doseći najviše standarde izvrsnosti.
Želja i strast Alfa MEDICA poliklinike su u nastojanju da svakom pacijentu pomogne obnoviti i održati zdravlje te na jednom mestu pružiti vrhunsku medicinsku uslugu. Od prvog kontakta, preko konsultacija pa do samog pregleda i konačnog oporavka u našoj poliklinici na prvom je mestu pacijent.

Za sva vaša pitanja i komentare na raspolaganju vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, a na telefonske upite i e-mailove odgovaramo ažurno. Termine konsultacija i pregleda dogovaramo u što kraćem roku, maksimalno se prilagođavamo zahtevima i mogućnostima naših pacijenata.

Alfa MEDICA poliklinika uspostavlja standarde modernog pristupa medicini i odnosa prema pacijentima. Spremni smo i dalje značajno ulagati u kadrove i opremu pa samim tim napredovati još dinamičnije nego do sada.
Šesnaest godina rada je iza nas.

Čitavo vreme stremili smo prema jednom cilju: zadovoljnom pacijentu.