fbpx

Uklanjanje fibroma

Cena usluge: od 18.000,00 RSD (u zavisnosti od veličine i mesta promene)

Preventivno uklanjanje fibroma je svakako veoma preporučljivo, budući da se time izbegava rizik od uvrtanja peteljke i upalnih procesa koje ono može izazvati. Osim toga, uklanjanjem fibroma sprečava se rizik od njihovog daljeg širenja po telu, budući da je u nekim slučajevima dokazano prisustvo HPV virusa.

 

Metode za uklanjanje fibroma

Radiotalasna metoda

Radiotalasna metoda se pokazala kao najbolja kada je u pitanju uklanjanje fibroma sa tela, budući da je veoma jednostavna, beskrvna i ne ostavlja nikakav vid ožiljka. Ukoliko se koristi anestezija, ona se nanosi na kožu u obliku kreme. Osim toga, radiotalasna metoda je idealna i za fibrome na očnim kapcima, jer je potpuno bezopasna za oči.

Laser metoda

Laser danas predstavlja savremenu tehniku u tretmanima benignih izraslina na koži, jer se lako izvodi, veoma je precizan i ne oštećuje regiju oko promene koja se uklanja. Tretmani laserom se izvode u kratkotrajnoj lokalnoj anesteziji, što čini ovu metodu bezbolnom.

Hirurška metoda

Ova metoda je, takođe, veoma jednostavna, rutinska i brza. Budući da se prilikom hirurške metode koristi kratkotrajna lokalna anestezija, ova metoda je bezbolna i bezbedna.

Online zakazivanje: Uklanjanje fibroma

Molimo vas da popunite i pošaljete upit za zakazivanje pregleda, a u najkraćem mogućem roku će vas naš tim kontaktirati za potvrdu termina.