fbpx

Besplatna konsultacija hirurga

Cena usluge: BESPLATNO

Besplatna konsultacija hirurga obavlja se na poliklinici Alfa MEDICA u cilju dijagnostikovanja promene i dogovora u vezi sa daljim tretmanom.

Dermatohirurgija podrazumeva minimalno invazivne procedure prilikom kojih se uklanjaju benigne izrasline na koži iz preventivnih, zdravstvenih ili estetskih razloga. Dermatohirurgija podrazumeva intervencije prilikom kojih se uklanjaju (uglavnom) benigne izrasline na koži. Ovim minimalno invanzivnim procedurama se uklanjaju:

  • Ateromi
  • Fibromi
  • Kondilomi
  • Lipomi
  • Mladeži
  • Virusne bradavice

Posle intervencije uglavnom ne ostaju nikakvi ožiljci, ili su oni praktično neprimetni, budući da je dermatohirurgija danas veoma unapređena i modernizovana grana medicine. Osim toga, veština i stručnost naših hirurga dovodi dermatohirurgiju u našoj poliklinici do vrhunske preciznosti. Posle intervencije, pacijent se odmah može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Neophodno je naglasiti da se pre same intervencije i otklanjanja promene, mora obaviti konsultacija sa hirurgom. Konsultacija podrazumeva uvid u tip, mesto i veličinu promene, na osnovu čega se formira cena intervencije. Konsultaciju i intervenciju je moguće obaviti istovremeno (tako da ne morate dolaziti dva puta), ili dogovoriti naknadni termin intervencije. Konsultacija hirurga mr sci. Med. dr Slavena Radulovića se ne naplaćuje i ne obavezuje pacijenta na obavljanje same intervencije.

Cena intervencije koja se formira nakon uvida u promenu, podrazumeva i sve eventualne buduće kontrole, previjanja i skidanje konaca.

Online zakazivanje: Besplatna konsultacija hirurga

Molimo vas da popunite i pošaljete upit za zakazivanje pregleda, a u najkraćem mogućem roku će vas naš tim kontaktirati za potvrdu termina.