fbpx

Petnaesti rođendan Alfa MEDICA poliklinike

Danas Alfa MEDICA poliklinika slavi petnaest godina postojanja! Ponosimo se što smo uspeli da okupimo vrhunske stručnjake koji vam pružaju najkvalitetniju uslugu već petnaest godina. Opremili polikliniku najsavremenijom opremom i time zdravstvo u Srbiji podigli na višu lestvicu.

Kako smo počeli?

Alfa MEDICA poliklinika je osnovana 2001. godine sa ciljem da vam pruži profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Pre nego što smo krenuli ka cilju da usluge u zdravstvu dovedemo do savršenstva, posmatrali smo probleme i neprijatnosti s kojima ste se suočavali u dosadašnjem iskustvu sa zdravstvom. Od predugog čekanja na pregled, preko neljubaznog osoblja i nedovoljne posvećenosti pacijentu, do starih i dotrajalih instrumenata i medicinske opreme. Kada smo pobrojili sve probleme zbog kojih zazirete od posete zdravstvenoj ustanovi – odlučili smo da vam obezbedimo mesto gde ćete se osećati sigurno i prijatno, bez iscrpljujućeg sedenja u čekaonici.

Kojim idejama se vodimo?

Naša početna ideja bila je da Alfa MEDICA poliklinika ne bude samo medicinska ustanova, već jedna velika porodica, sa vama u fokusu. Zato smo pažljivo birali osoblje koje će činiti našu polikliniku, u želji da se u našoj kući zdravlja osećate prijatno i opušteno – bez straha od pregleda. Težimo da zdravlje ljudi podignemo na viši nivo, a to uspešno postižemo već petnaest godina tako što se sa potpunom predanošću i pažnjom posvećujemo pojedincu.

Šta planiramo u budućnosti?

  • Da ostanemo na vrhu po pitanju stručnosti naših lekara i ostalog medicinskog osoblja;
  • Da nastavimo da idemo ukorak sa evropskim standardima u medicini i zdravstvu, da bismo vam obezbedili najkvalitetniju uslugu;
  • Da širimo porodicu zadovoljnih klijenata, prema čijim željama i potrebama je Alfa MEDICA klinika rasla.

PONOSNI SMO što smo petnaest godina bili u mogućnosti da vam pružamo najkvalitetnije medicinske usluge i što ćemo to uspešno i predano raditi i u godinama koje su pred nama.

SREĆNI SMO što smo predanim radom i velikom posvećenošću uspeli da izgradimo vaše poverenje.

HVALA VAM što ste izabrali Alfa MEDICA polikliniku kao svoju kuću zdravlja, nastavićemo da vam pružamo najbolju i najkvalitetniju uslugu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email