gif

Pozovite call centar

011/311-85-92

ili

zakažite pregled

Online formularom

zakažite pregled

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju kombinaciju prirodnih gelova sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina se prirodno luči u našoj koži i zahvaljujući njoj, ona izgleda mladoliko i zategnuto. Hijaluronski fileri predstavljaju vid potpore licu, tj. volumen lica koji se s godinama gubi može biti vraćen zahvaljujući hijaluronskim filerima.

Zašto nastaju bore?

Bore i opadanje tonusa lica nastupaju kada prirodne rezerve hijalurona počnu da se gube iz kože.  Kao posledica te vrste dehidratacije kože, ona izgleda umorno, gubi joj se volumen, a osim toga, počinju se pojavljivati i bore. Proces starenja se ne može zaustaviti, ali se primenom kvalitetnih anti-aging tehnika svakako može usporiti. Nažalost, zbog stresa i loših životnih navika proces starenja se ubrzava, pa se hijaluronska kiselina počinje gubiti iz kože već posle dvadeset pete godine.

Za šta se sve koriste hijaluronski fileri?

Metoda popunjavanja bora hijaluronskim filerima je nehirurška tehnika vraćanja mladolikog i svežeg izgleda kože. Cilj popunjavanja bora hijaluronskim filerima je obnavljanje kože delovanjem na dermis (popunjavaju se bore, stimulišu se elastin i kolagen i čuvaju se rezervoari vode), čime se postiže mladolikost, jedrina, a povećava se i volumen kože i njen tonus koji vremenom opada. Koža postaje mekana, elastična i hidrirana, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Popunjavanje bora

Zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline sadržane u filerima, fine bore potpuno nestaju, a duboke se znatno ublažavaju. Osim toga što popunjavaju bore, hijaluronski fileri imaju i lifting efekat, jer se stimulacijom elastina i kolagena podiže tonus lica.

Podmlađivanje vrata, dekoltea i šaka

Vrat, dekolte i šake su oduvek bila teško pristupačna mesta kada je podmlađivanje kože u pitanju. Pojavom hijaluronskih filera, moguće je efikasno i jednostavno podmlatiti kožu na ovim delovima tela.

Uvećanje usana

Pored popunjavanja bora, hijaluronskim filerima se mogu popuniti, tj. povećati usne. Ovo je najbolji povećanja usana, budući da je hijaluron prirodan, pa ne izaziva alergije i rezultati se vide odmah.

Hijaluronski fileri sadrže visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, što ih čini idealnim za popunjavanje bora, usana i vraćanje tonusa lica. Hijaluronska kiselina u filerima je gotovo identična hijaluronskoj kiselini koja se prirodno proizvodi u našem organizmu.

 

Neželjeni efekti

Neželjenih efekata gotovo da nema, budući da se u tretmanu koristi hijaluron, koji je sastavni deo naše kože. Na koži se može pojaviti crvenilo i blaga nadraženost posle tretmana, ali ovi simptomi brzo nestaju. Ova nehirurška metoda traje između 15 i 30 minuta i posle nje se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Aplikovana hijaluronska kiselina posle nekog perioda postepeno počinje da se prirodno razgrađuje, pa je zato njeno trajanje po ubrizgavanju u bore ograničeno na 9 meseci do 3 godine.

 

O aktuelnim cenama naših usluga informišite se u našem cenovniku.

Zakazivanje termina, pregleda i konsultacija putem telefona: 011/311-85-91 ili popunjavanjem onilne formulara.