fbpx

Rođen 28.04.1995 u Podgorici, Crna Gora.

2001-2009 Đak generacije osnovne škole „Milorad Musa Burzan”.

2009-2011 Završio prva dva razreda gimnazije „Slobodan Škerović”. Osvojio 3. mesto na republičkom takmičenju iz fizike 2010. godine, a 2. mesto na istom takmičenju naredne godine.

 1. godine dobio stipendiju „HMC” asocijacije (the Headmasters’ and Headmistresses Conference) koja u okviru programa „HMC Projects“ omogućava đacima iz zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope da pohađaju najbolje privatne škole u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

2011-2013 Pohađao program „A levels“ u privatnoj, “Quaker” školi “Bootham School“ u gradu York, North Yorkshire, England. Zaršio sa ocenama A*AAAB iz predmeta mathematics, physics, chemistry, biology, further mathematics.

 

2013-2019 Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Diplomirao sa prosečnom ocenom 9,60. Diplomski rad odbranjen na katedri za Farmakologiju na temu “Terapija vulvovaginalne kandidijaze”. U toku studija prisustvovao konferencijama o primeni lasera i drugih svetlosnih uređaja u dermatologiji i estetici:

 • god. prezentacija „Alma“ lasera u Sofiji, Bugarska.
 • god. prezentacija „Alma“ lasera u hotelu “Hilton“, Beograd.
 • 2018 god. prezentacija „K-lasera“ u Beogradu.

 

 1. god. Trodnevna poseta centralnog sedišta kompanije „Alma“, jedne od vodećih u svetu na polju laserskih i ostalih svetlosnih i ultrazvučnih uređaja koji se prvenstveno koriste u neinvazivnim estetskim procedurama. Dobijen sertifikat kojim se potvrđuje osposobljenost rukovanja sledećim laserima: Pixel CO2, Harmony, Soprano i Alma Q.

 

 1. god. Jednodnevna poseta klinike “GYPLAST Medical Institute” u Milanu, Italija.
  Predavanje i praktičan rad sa Pixel CO2 laserom u tretiranju problema genitourinarnog sindroma i stres urinarne inkontinencije i estetskih nedostataka na licu i telu.
  Predavač prof. dr Massimilano Brambilla.

 

2019 – 2020 Pripravnički staž u trajanju od 6 meseci: ginekologija, pedijatrija, opšta praksa, interna i hirurgija.

 

 1. maj 2020. god. Položen državni ispit.

 

Zaposlen u poliklinici „Alfa MEDICA” od juna 2020. godine na odeljenju za lasere.